Няма информация мъжът от провинция Бавария, който в четвъртък уби

...
Няма информация мъжът от провинция Бавария, който в четвъртък уби
Коментари Харесай

Нападателят от Хамбург практикувал спортна стрелба, пушката му била законна

Няма информация мъжът от провинция Бавария, който в четвъртък умъртви четирима мъже и две дами в набожен център на " Свидетелите на Йехова " в Хамбург, а по-късно се самоуби, да е употребявал опиати, заяви баварското министерство на вътрешните работи, представено от ДПА.
Още по темата
Властите прецизираха, че мъжът е бил някогашен член на религиозната общественост, прибавя Българска телеграфна агенция.

По-рано имаше съмнения за допустима корист с опиати в предишното от страна на причинителя, мъж на 35-годишна възраст, разпознат като Филип Ф., само че представител на министерството съобщи, че нямат данни за сходни нарушавания.

Неродено бебе в 28-мата седмица също е измежду жертвите, а майката, която е оживяла при нападението, е в тежко положение. Останалите починали са на възраст сред 33 и 60 години. Други осем души са били ранени, четирима от които тежко, заяви полицията.

По данни на управляващите причинителят е роден в град Меминген, намиращ се в провинция Бавария, и от 2015 година е живеел в Хамбург.

Нападателят е практикувал спортна пукотевица и е закупил законно пушката, с която е направил офанзивата.

При различен случай през вчерашния ден 20-годишен мъж задържа 11 души за заложници в продължение на пет часа в аптека в югозападния град Карлсруе. Полицията посочи, че мъжът е бил въоръжен, само че е работил самичък. Първоначално се предполагаше, че мъжът може да е имал съучастничка, само че това по този начин и бе доказано. " 20-годишният юноша е работил самичък ", посочи представител на полицията.

Заложническата рецесия завършила, когато екип на немските специфични елементи нахлул в аптеката и обезвредил нападателя. При избавителната интервенция няма потърпевши, прецизираха управляващите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР