Няма информация дали изпълнителите на мократа поръчка са чужденци, но

...
Няма информация дали изпълнителите на мократа поръчка са чужденци, но
Коментари Харесай

Куршум hollow point преминал през тялото на Алексей Петров и уцелил жената до него

Няма информация дали изпълнителите на мократа поръчка са чужденци, само че се счита, че още същия ден стрелецът е съумял да напусне рамките на страната

Килърът на Алексей Петров бил облечен като планински колоездач, а патронът, уцелил дамата, вървяща с убития, първо е минал през торса на някогашния чиновник на ДАНС. Убиецът е носел маска за лице, кепе и каска за маунтин байкове. Районът край мястото на убийството е едно от известните измежду практикуващите спорта. По непотвърдена информация, откакто е стрелял, е избягал от местопроизшествието точно на велосипеда.

Стана ясно, че за мократа поръчка е употребен автомат с патрони вид „ hollow point ” от марката „ Hydra Shock ”. Те са 9мм и нормално се употребяват за пукотевица от относително къси дистанции. Характерното за този вид боеприпаси е, че предизвикват относително дребна входна рана, само че един път влезнали в тялото на жертвата, корпусът им се разцепва и предизвиква големи провали.

Ранената жена, чиято идентичност към този момент беше изяснена като Мирослава Михайлова, е била уцелена от единият от патроните, минали през най-вероятно към този момент мъртвия по това време Алексей Петров. Тя е съумяла да събере сили и да позвъни, въпреки и в потрес, до тел. 112. До през вчерашния ден Михайлова бе в тежко положение, настанена в УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов ”, където лекарите се бореха за живота ѝ. Днес тя към този момент е нормализирана. 

Според „ Телеграф ” е имало и очевидци на показното убийството – двама украински жители, които са били на разходка в същия регион по същото време. Те са разпитани.

Полицията ревизира и информация, че причинителят и негов помощник са напуснали София в посока Монтана, като са минали през прохода Петрохан. Няма информация дали изпълнителите на мократа поръчка са чужденци, само че се счита, че още същия ден стрелецът е съумял да напусне рамките на страната.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР