Няма и помен от секси дивата, която някога беше Галена.

...
Няма и помен от секси дивата, която някога беше Галена.
Коментари Харесай

Ужасяващо! Галена е като труп от филм на ужасите, същинска Круела Девил

Няма и помен от секси дивата, която в миналото беше Галена. Към днешна дата фолк певицата съставлява ужасяваща панорама, която едва ли може да възбуди който и да е мъж.

Цялото лице на Галя е някак изпито, което е вследствие на огромното й намаляване в последните няколко години. То обаче като че ли е прекомерно и излиза от рамките на естественото. Брадичката й е станала остра, цветът на кожата й е напряко вцепеняващ кръвта, характерен на зомби.

Някои от почитателите й към този момент я дефинират като отлична звезда за нов филм на ужасите, където умерено може да мине за една от жертвите, т.е. да играе мъртвец. Сама по себе си тази мисъл е ужасяваща, тъй като касае жив и здрав човек.

Други пък я дефинират като Круела Девил. Това е ужасната жена, която в анимационното филмче искаше да си направи палто от 101 далматинци.

Факт е, че Галена мина през голям брой хирургически интервенции, с цел да наподобява по този начин. Сякаш обаче си е пропиляла парите, тъй като не е станала по-красива, а в противен случай. Само на носа има три интервенции, усмивката й също е нова, като досега за всичко е дала общо към 100 бона.

Да дадеш 100 хиляди лева, с цел да изглеждаш по-зле. Това си е гений, а може би и тотална нелепост, само че Галена в никакъв случай не е блестяла с изключително огромен разсъдък.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com        

Тагове: Галена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР