Няма хора, които да се стремят към съвършенство така, както

...
Няма хора, които да се стремят към съвършенство така, както
Коментари Харесай

Каква си според асцендента: зодия Дева - I част

Няма хора, които да се стремят към съвършенство по този начин, както представителите на знака Дева.

Те са работливи, старателни и имат нужда да вкарват ред – освен в домовете и на работните си места, само че и във връзките си, в мислите си, в правилата си, в живота си като цяло.

Хаосът, неяснотите и мощните пристрастености ги объркват и ги вършат тревожни.

Може би поради това любовта е комплицирана за тях – въпреки всичко възприятията не се поддават на ред и организация.

Дева с Асцендент Овен

Вие сте доста прецизни във всичко, което вършиме. Обичате реда и организацията, без значение дали става дума за работа, или за всекидневни отговорности.

Трябва да сте готови за всичко и не ви става прелестно, в случай че графикът ви се наруши.

Справяте се чудесно във всяка област, където се изискват логичност и трезва мисъл, само че стане ли въпрос за страсти и пристрастености, става огромен безпорядък и въобще не се чувствате в свои води.

Има риск да се превърнете в работохолици - внимавайте, тъй като прекомерното натоварване може да бъде за сметка на здравето ви. Много от вас се вълнуват от тематики като здравословен метод на живот и различна медицина.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Телец

Вие се справяте отлично с условията на материалния свят, защото сте крепко стъпили на земята и мислите практично. Вероятно от много положителни в своята професионална област, защото сте много старателни – работите точно и с нужното внимание.

Справяте се добре с парите и харчите внимателно. Понякога обаче по този начин задълбавате в детайлности, че може да станете досадни за близките или да забравите кое е най-важното.

Обичате удоволствията и честичко си ги доставяте, в случай че не прекалите с работа, което въобще не е добре за вас, защото може да ви разболее . В любовта сте много буйни – плътските наслаждения ви притеглят.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Близнаци

Вие сте любознателна натура, обичате да изучавате разнообразни неща, да ги анализирате и да вършиме заключения. Постоянно учите нови неща и се стремите към самоусъвършенстване – личностно или професионално.

Това ваше качество евентуално идва от фамилията – вашите родители са насърчавали желанието ви да се образовате и да се развивате. Нуждаете се от образован сътрудник, с който да споделяте мисли и хрумвания.

Понякога може би е добре да не мислите толкоз доста, с цел да ви остава време да живеете – малко повече завършения ще ви дойдат добре. Лесно се адаптирате към измененията – когато възникне проблем, търсите практично решение и това ви оказва помощ да продължите напред.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Рак

Вие се чувствате добре, когато можете да сте потребни на другите – посредством работата си или като обгрижвате околните си. Обичате да сте измежду хора, харесва ви да поддържате връзка, а нищо чудно и да се реализирате в областта на връзките.

Усещате от какво имат потребност близките и знаете по какъв начин да задоволите условията им, поради което бихте могли да станете търговец или да се насочите към помагащите специалности.

Има обаче риск да се посветите на другите до такава спепен, че да пренебрегвате себе си и своите потребности. Старайте се да не го вършиме – с цел да имате сили да се грижите за хората, би трябвало да се грижите за себе си.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Лъв

Вие се стремите към комфорт и материално благоденствие, а някои от вас - и към разкош. Не сте от хората, които се задоволяват с малко – имате податливост да придобивате още и още.

Повечето от вас нямат съображение да се тормозят за финансите си – парите са значими за вас и знаете по какъв начин да ги пазите. Животът ви ще бъде по-смислен и удовлетворяващ, в случай че не очаквате от някой различен да ви обезпечава комфорт и сигурност, а разчитате повече на себе си. Развивайте естествените си способности и парите ще дойдат.

Всъщност, една от тези способности евентуално е умеенето ви за работа с пари. Възможно е да се чувствате по-добре, в случай че развиете личен бизнес, вместо да работите за другите.
 Thinkstock
Дева с Асцендент Дева

За вас е доста значимо да се утвърдите в специалността си . Колкото по-добри ставате и колкото повече ви ценят, толкоз повече нараства и самочувствието ви. От дребни сте доста дисциплинирани и подредени – от време на време даже ставате педантични.

Към себе си сте извънредно сериозни. Любовният ви живот обаче е много комплициран – доверявате се на неверните хора, заблуждавате се и постоянно се възползват от вас, тъй като не знаете по какъв начин да сложите граници.

Може би ще ви се отрази добре, в случай че в любовта станете малко по-практични, а в работата и всекидневния живот да проявявате повече спонтанност, вместо непрекъснато да въвеждате ред.
 Thinkstock
Очаквайте напълно скоро и втората част на материала - за зодия Дева с асценденти Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР