Няма фирма в Добрич, която да може да произведе 4

...
Няма фирма в Добрич, която да може да произведе 4
Коментари Харесай

Обвиненият за „Суджукгейт”: Цял живот съм слугувал на ГЕРБ

" Няма компания в Добрич, която да може да създаде 4 тона суджук ", разяснява Живко Мартинов, ексдепутатът от ГЕРБ, който е упрекнат за шест закононарушения.
Разследването против Мартинов стартира след сигнал на предприемач от Добрич. Мъжът се оплака, че от него се желало да съобщи 4 тона суджук. Живко Мартинов пък твърди, че индивидът, подал сигнала, му дължи пари за наеми. „ Аз направих приходи, с цел да си желая сумата, само че се оказа, че трите компании, които имаха контракти с мен, са продадени на хора в неравностойно положение”, съобщи Мартинов в ефира на Нова телевизия.
„ Нормално е да бъда афектиран. 11 години съм слугувал на ГЕРБ като не съм желал нищо в персонален проект. Нормално е човек да се усеща афектиран, когато е работил в интерес на партията”, добави той. „ Аз съм чел делото, откакто му повдигнаха обвиняване. В досиетата няма една експертиза”, разяснява Христо Ботев, юристът на Живко Мартинов.
Парламентът приключи пълномощията на народния представител от ГЕРБ Живко Мартинов на 26 юли. Припомняме, че на 21 юли основният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на народния представител Живко Мартинов. Той изясни, че от 2012 година до сегашния миг Мартинов е упражнявал напън за избрани облаги, употребявайки името на премиера. На народния представител бяха повдигнати 6 групи обвинявания, които касаят изнудване, насила, опит за персонално укривателство, насила по отношение на орган на властта да извърши деяние по работа и насила във връзка с физическо лице. Самият Мартинов разгласи, че се отхвърля от имунитета си непринудено. Той съобщи, че има група хора от левия набор, които от няколко месеца пишат тъжби против него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР