Няма две мнения, че Никол Кидман е жена с безупречен

...
Няма две мнения, че Никол Кидман е жена с безупречен
Коментари Харесай

Никол Кидман в ново амплоа

Няма две отзиви, че Никол Кидман е жена с безукорен жанр. Доказвала го е неведнъж с разнообразни визии за червен килим, както и с впечатляващата сватбена рокля, в която през 2006 година сподели заветното " да " на половинката си.
 Никол Кидман в еротичния трилър Babygirl, в който съблазнява Харис Дикинсън
Никол Кидман в сексуален трилър

Ето какво се знае за Babygirl

Роклята бе дело на Balenciaga, за които актрисата даже дефилира през миналия юли. И очевидно оттук насетне на  ѝ следва даже по-голямо съдействие с първокласната марка, защото точно тя е новият ѝ дипломат.

" Balenciaga бяха с мен в едни от най-запомнящите се събития в живота ми, от сватбата ми до аления килим на Оскарите ", споделя актрисата в прессъобщение. В него тя прибавя, че с изключение на, че е разчувствана, чака и с неспокойствие " да създадем повече мемоари дружно ".

И първият подобен запаметяващ се миг от съдействието ѝ с марката е към този момент факт. В събота, 2 декември,  присъства на първото си шоу на Balenciaga като техен дипломат. Компанията показа своята сбирка есен 2024 година в Лос Анджелис, а актрисата беше облечена напълно уместно за стилното събитие.

бе извънредно стилна в напълно черната си визия, формирана от палто с акцентно деколте, ръкавици, чанта, слънчеви очила и обувки с висок ток и изострен връх.

Актрисата се причислява като дипломат на марката към колежките си  и. Риалити звездата  също има своя история с Balenciaga и участва на стилното дефиле.
 Никол Кидман потвържди за трети сезон на
Изненадващо разобличаване от Никол Кидман

Определено радостна вест

Със съдействието си с марката, всички нейни посланици ѝ потвърждават своята поддръжка на фона на нарушавания ѝ имидж отпреди година. След две акции, включващи несъответствуващи изображения на деца, с които компанията си навлече рецензии, че сексуализира подрастващи, репутацията ѝ много пострада. От Balenciaga се извиниха и побързаха да предприемат действия, като отстраниха притеснителните реклами от всички свои платформи, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР