Няма допълнителна информация, опитваме се да установим контакт с властите

...
Няма допълнителна информация, опитваме се да установим контакт с властите
Коментари Харесай

Премиерът за пленения кораб: Опитваме да установим контакт с властите в Йемен

Няма спомагателна информация, опитваме се да установим контакт с управляващите в Йемен, тъй че да работим за тяхното освобождение. Това съобщи министър председателят във връзка на тематиката с българските моряци, които са на борда на пленения транспортен съд " Галакси лийдър "  (Galaxy Leader). 

Повече сега не мога да кажа. Работим дружно с Министерството на външните работи, тъй че да освободим колкото е допустимо по-бързо българските жители, сподели министър председателят. 

Канцеларията на израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, представена от вестник " Таймс ъв Израел ", разгласи, че йеменските бунтовници хуси са завладели товарен транспортен съд, на борда на който има 25 души екипаж, измежду които и от България. 

По мотив информацията за похитен транспортен съд в Червено море министърът на вътрешните работи заяви, че обстановката се обяснява. Във всички такива случаи сме в тясна връзка с партньорски служби, изясни министърът.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР