Няма доказателства, че необяснимите въздушни явления, забелязани през последните години

...
Няма доказателства, че необяснимите въздушни явления, забелязани през последните години
Коментари Харесай

Доклад на Пентагона без яснота за НЛО: Извънземни технологии или разработки на Китай или Русия

Няма доказателства, че необяснимите въздушни феномени, видяни през последните години от американския боен личен състав, са извънземни, се споделя в американски държавен отчет, който следва да бъде оповестен. Това написа БГНЕС, цитирайки в. „ Ню Йорк Таймс “, който показва, че разполага с част от документа. Все още няма пояснение какво съставлява мистериозният обект, сниман наскоро в небето, излиза наяве от отчета.

Вестникът, който цитира висши чиновници на администрацията, осведомени с констатациите от дълго чакания отчет, съобщи, че той удостоверява, че необикновените летящи обекти не са артикул на загадка технология на Пентагона. Но прегледът на повече от 120 случая през последните две десетилетия не съумява да изясни мистериозните придвижвания на въздухоплавателни обекти, които включват извънредно ускоряване, промени в посоката и дарба за бързо потапяне.

Липсата на ясни констатации обаче значи, че въпреки да няма доказателства за извънземни технологии зад феномена, това е невероятно и да се изключи.

Високопоставен чиновник, осведомен с отчета, сподели, че разследващите и военните чиновници от ден на ден се тормозят, че феномените могат да бъдат артикули на Китай или Русия, експериментиращи с хиперзвукова технология.

Предстоящият отчет, който се чака да бъде показан пред в Конгреса до 25 юни , ще има класифицирано приложение, което евентуално ще подхрани спекулациите, че извънземните в действителност стоят зад обектите.

Миналата година Пентагонът разгласява видеоклипове, направени от водачи на американския флот, показващи срещи с необикновен летящ обект, а ползата към него беше засилен в допълнение от някогашни чиновници с достъп до класифицирана информация.

„ Това, което е правилно - и в действителност съм сериозен - е, че в небето има фрагменти и записи на обекти, които не знаем тъкмо какво са “, сподели някогашният президент Барак Обама пред „ The Late Late Show “ предишния месец.

Американските военни към този момент не ги разказват като неидентифицирани летящи обекти или НЛО, а вместо това употребяват термина „ неидентифицирани въздушни феномени “ .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР