Няма ден без тях! Толкова вече сме свикнали с „новината”

...
Няма ден без тях! Толкова вече сме свикнали с „новината”
Коментари Харесай

Стряскащи кадри с катастрофи в София СНИМКИ+ВИДЕО

Няма ден без тях! Толкова към този момент сме привикнали с „ новината” за блъснали се коли, че колкото и цинично да звучи, ние, публицистите, към този момент ги отразяваме изборно. Ако има жертви или в краен случай доста смачкани – отразяваме. Другите ги минаваме метър. Защото са доста!

Тежка злополука сред два автомобила в София на кръстовището на бул. " България " и ул. " Нишава ". 35-годишен мъж пострада тежко и бе откаран в " Пирогов ".

Катастрофа с трамвай на ул. Граф Игнатиев и ул. Любен Каравелов, лидерът на кайена е потърпевш.

Кола се заби до спирка на пазара в столичния квартал „ Красна поляна “. Автомобилът е сплескан до неразбираемост и по знамение няма потърпевши инцидентни жители.

Катастрофа сред кола за спешна помощ и кола в София. Инцидентът е станал на кръстовището сред бул.”България” и ул.”Тодор Каблешков ". Шофьорът на автомобила е потърпевш, с контузия на гръбначния дирек е и е признат в болница „ Пирогов “.

И още, и още…



Според " Пътна полиция " повода за огромния брой произшествия в столицата (и не само) е сложна - от прекосяване с несъобразена скорост до заплеснатост. На фона на черната статистика стартират, редуват се и не престават акции след акции на полицията. И какво от това?

Вижте фрагменти от нелепи произшествия, станали единствено за последните 10 дни в София. Кадрите са шокиращи:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР