Няма дама, която да не се стреми по всякакъв начин

...
Няма дама, която да не се стреми по всякакъв начин
Коментари Харесай

Красивата коса ще е вашата запазена марка, ако правите тези неща

Няма дама, която да не се стреми по всевъзможен метод да се снабди в красива и блестяща коса. Непрекъснато я изтезават въпроси като: Как да извършите косата си гладка и блестяща? Как да я извършите по-послушна? Може ли да пораства по-бързо? Как да придам размер на рядката коса?
Има няколко хитри метода, които би трябвало да приложите при грижата за косата си, и ще се наслаждавате на прелестната си коса.
 10 храни за здрава коса 10 храни за здрава коса
Колкото и здрава да е косата ти, несъмнено ти се е случвало в някои интервали да пада по-интензивно или да не можеш да се отървеш от разцъфтял...
Ако имате мазна коса, разпределете балсама не от самите корени на косата си, а единствено до долната трета от дължината на косата. Така тя ще резервира свежия тип по-дълго.
Изсушете добре косата си с забрадка, преди да нанесете еликсир. Наличието на непотребна вода върху косата ще попречи на балсама да влияе на косъма.
Маска за коса от авокадо ще придаде на косата ви зарево и искра.
Ето по какъв начин да приготвите маската: пулпата се смила с блендер, към масата се прибавя зехтин и жълтъкът на едно яйце. Трябва да се разбърка усърдно. Нанесете маската върху цялата дължина на косата за към 30-40 минути. Измийте под течаща вода благодарение на шампоан. Резултатът е необикновен!
Обикновена бебешка пудра или талк е добра концепция, в случай че нямате на разположение изсъхнал шампоан. Опитайте.
 Защо в никакъв случай не би трябвало да си лягаме с мокра коса Защо в никакъв случай не би трябвало да си лягаме с мокра коса
В забързаното всекидневие непрекъснато отлагаме значимите действия. След тежкия работен ден копнеем само да си вземем душ или да се ...
Ако в края на сушенето със сешоар косата ви е наелектризирана, би трябвало да поръсите гребена с елементарен лак за коса и по-късно да срешете косата си. Косата ще слезе гладка.
Как да постигнете дълготрайни талази? Трябва да сплетете няколко плитки, да минете плитките с ютия и да разхлабите косата си.
За да поддържате къдриците си във форма по-дълго и да не се изправят, би трябвало да се навивате с маша единствено когато косата е изцяло суха.
Вашите фиби и фуркети няма да се плъзгат досадно в косата ви, в случай че просто леко ги напръскате с лак за коса.
За да сте непрекъснато съпроводени от миризмата на обичания си парфюм денем, поръсете много парфюм върху гребена. И косата ви ще резервира аромата си дълго време.
 Фризьорът поучава: Никога не правете това с косата си сами Фризьорът поучава: Никога не правете това с косата си сами
Косата е част от визитката на човек. Благодарение на прическата си ние имаме високо самочувствие или страдаме от липса на такова. Съвс...
Триковете са извънредно лесни и обикновени, само че прекомерно незнайни. Ако пробвате, ще се убедите, че в действителност работят, а времето, което ще ви лишават, си заслужава. Ориентирайте е към подобаващите артикули за вашия вид коса и няма да съжалявате.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР