Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин

...
Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Работим усилено, за да ударим Русия там, където ще я заболи

Няма да се успокоим, до момента в който Украйна не надделее над Путин и неговата противозаконна и варварска война,предупреди още Урсула фон дер Лайен

Европейският съюз упорства за въвеждането на девети пакет от наказания против Русия в отговор на нашествието ѝ в Украйна, съобщи ръководителят на Европейската комисияУрсула фон дер Лайен по време на посещаване във Финландия, осведоми Ройтерс, представена от.

" Работим интензивно, с цел да ударим Русия там, където ще я заболи, с цел да притъпим още повече нейния потенциал да води война против Украйна, и мога да разглася през днешния ден, че работим с цялостна скорост по деветия пакет от наказания ", сподели Фон дер Лайен.

Тя сподели още, че е уверена, че " доста скоро ще одобрим световна горна граница на цените на съветския нефт дружно с Г-7 и други огромни сътрудници ".

" Няма да се успокоим, до момента в който Украйна не надделее над Путин и неговата противозаконна и варварска война ", предизвести още ръководителят на Европейска комисия.

Междувременно трите украински атомни електроцентрали, които бяха изключени от електропреносната мрежа през вчерашния ден, са се присъединили още веднъж към нея, заяви в обществените мрежи Министерството на енергетиката на Украйна.

" След вчерашния масиран обстрел енергийните служащи съумяха да обединят енергийната система и до сутринта да свържат още веднъж трите атомни електроцентрали към електропреносната мрежа ", съобщи министерството в обществените мрежи.

Централите би трябвало да стартират да подават електрическа енергия " до довечера ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР