Няма да работя повече, ще си гледам семейството. Разочарован съм,

...
Няма да работя повече, ще си гледам семейството. Разочарован съм,
Коментари Харесай

Наско Месечков излиза в пенсия: Разочарован съм, че талантът ми остана недооценен в България

„ Няма да работя повече, ще си виждам фамилията. Разочарован съм, че геният ми остана подценен в България ”, разгласи точно на 30-годишния си празник бисексуалният танцьор.

Танцьорът Атанас Месечков – прочут на необятната аудитория от „ ВИП Брадър ” и „ Денсинг Старс ”, към този момент няма предпочитание да работи и да се изявява на сцена. Преди броени дни той навърши 30 години и по този мотив показа разочарованието си, че геният му е останал подценен в родината.

Месечков е наскърбен, че през годините малко на брой са се пробвали да схванат изкуството, с което се занимава. „ Достигнах до извода, че съм вложил парченце от личното си сърце и гений в нещо, което до този миг малко хора тук са оценили. И за какво е по този начин? Защото живеем в страна с по-различни схващания. Сега съм се посветил на най-важните неща в живота ми. Вече не се разпределям за неблагодарници и дребни души. От две години насам за мен най-важно е фамилията. То е това, което продължава да ме движи напред ”, написа танцьорът на страницата си в интернет. 

Отдавайки се на равносметка, Месечков решил, че е време да се отдръпна от огромната сцена. Школата му за танци продължава да действа и в този момент, само че хореографът не е зает с нея всекидневно, а уроците и тренировките са поети от други инструктори.

Освен за невръстната си щерка, Месечков поставя грижи и за двете деца на брачната половинка си Кремена от предходния й брак. Говори се, че заможната дама зарязала първия си мъж, с цел да бъде с бисексуалния Наско, а във финансов аспект фамилията в последно време разчитало главно на нея. Навремето известният танцьор и хореограф  излизаше най-вече с мъже  – все богати и с положително състояние в обществото. Секс описът му включваше публицисти, политици и даже френски лекар.

В един миг Наско се кротна и заряза безразборните връзки. Идеята за семейство и дете по този начин го обсеби, че той се втурна в търсене на подобаваща младоженка. За собствен шанс, съумя да я открие тъкмо в залата по танци, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР