„Няма да позволя на никого да петни нито името ми,

...
„Няма да позволя на никого да петни нито името ми,
Коментари Харесай

Топкоафьорът Вили Боршукова: Няма да позволя на хора като Жанета Осипова - без образование и ден трудов стаж да петнят името ми!

„ Няма да разреша на никого да петни нито името ми, нито бизнеса, ми който строя години с двете си ръце и уменията си. “

Това показа пред медията ни топ коафьорът Вили Боршукова, откакто бе въвлечена за следващ път в измислени кавги от никому незнайната Жанета Осипова - момиче без обучение и нито ден трудов стаж.

Вили Боршукова получи право на отговор с писмо от ръководителя на Съвет за електронни медии Бетина Жотева, откакто Осипова за следващ път, в този момент в народен ефир излъга, че е била жертва на физическо принуждение в салон „ Магама “ от страна на Боршукова. Вили е предоставила записите от охранителните камери на движимости лица в съда, на които ясно се вижда, че никой не допира с пръст Осипова.

В деня на въпросния „ побой “ Жанет се е появила в „ Магама “ в несъответстващо положение и се държи извънредно надменно с личния състав. Остава мистерия дали това не се е случило под въздействието на алкохол или неразрешени вещества.

„ Не знам какво си мисли тази девойка. Вероятно желае някой да я забележи около името и бизнеса ми. За мен обаче тези евтини трикове не са метода това да се случи. Аз съм задоволително известна и нямам предпочитание да ме свързват с имената на такива хора като Жанета. Изумена и огорчена съм, че Би Ти Ви излъчва сходни изказвания без продуцентите на „ Шоуто на Цитиридис “ да си създадат труда и да се свържат с мен, да чуят и моята позиция. Всичко е долна операция. Нямах желание да диря право на отговор, само че съм безпределно разочарована от тази долнопробност. С тази си изява, девойката си навлече още едно дело - четвърто, което потегля против нея. Нека съдът се произнесе по проблема, аз споделих каквото имам да споделям “, отсича Вили Боршукова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР