Няма да позволим да има повишение на цената на тока.

...
Няма да позволим да има повишение на цената на тока.
Коментари Харесай

Денков: Няма да позволим да има повишение на цената на тока

Няма да позволим да има покачване на цената на тока. Това съобщи министър-председателят Николай Денков по време на постоянното съвещание на държавното управление, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Използвахме месец август, с цел да подготвим и последните законопроекти, които са свърани с промените в Плана за възобновяване и резистентност. Последните два от тези законопроекти ще бъдат импортирани при започване на септември ", съобщи Денков.

Законът за енергетиката провокира терзания, че може би следва значително нарастване на цената на тока. Искам да уверя всички, че това няма да се случи. Предвиден е модел на ценообразуване, който ще резервира цената на тока за битовите потребители до средата на 2024 година без смяна, а даже по-късно, в случай че има смяна, тя ще бъде в границите на не повече на няколко % ", безапелационен бе той.

Той изрази вяра, че Народното събрание ще одобри в период всички законопроекти, тъй че промените да бъдат признати и страната да извърши изискванията за приемането на идващия транш европейски средства.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР