Няма да подкрепя увеличението от 1.60 лв на 2 лв

...
Няма да подкрепя увеличението от 1.60 лв на 2 лв
Коментари Харесай

Георгиев: Няма да подкрепя поскъпване на билета за градски транспорт

" Няма да поддържа нарастването от 1.60 лева на 2 лева на цената на билета, продаван на каса в метрото , тъй като не виждам причини за това. Заявих го и през днешния ден на представителите на разнообразни политически сили , подписали предлагането ". Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев . Той поздрави сътрудниците си от общинския съвет, работили по новата тарифна политика на София . Предстои да проучваме деликатно всички техни хрумвания, само че тази за повишаването е голословна.

За улеснение на жителите вкарваме пътешестване с " Билет 30 плюс " и " Билет 60 плюс " – те дават същите права за пътешестване като еднократния билет, както и бонус - 30 и 60 минути в действителност е времето за безплатното прехвърляне от едно транспортно средство на друго. Пътуването след 30-тата или 60-тата минута си остава безкрайно , както и до момента. Има и доста други новости, с които може да се запознаете на уеб страницата на Столичния общинския съвет, сподели още той.

" Предстои публично разискване в границите на този месец, има време да изложим отзиви и да ги защитим. Това и ще направя, дружно с моите сътрудници от групата на ГЕРБ-СДС ", сподели той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР