Няма да подкрепим кабинета на ГЕРБ и ПП-ДБ. Ако бъде

...
Няма да подкрепим кабинета на ГЕРБ и ПП-ДБ. Ако бъде
Коментари Харесай

Нинова: Вместо „Мутри, вън”, се получи „Мутри, вътре”

Няма да подкрепим кабинета на ГЕРБ и ПП-ДБ. Ако бъде формиран, оставаме в съпротива. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии в коридорите на Народното събрание.

„ Смятаме, че това едно от най-големите политически изменничества в последните години в българската политическа история. Политическа партия бяха основани, с цел да сменим модела на досегашното ръководство на задкулисие и паралелна страна, а вместо „ Мутри, вън ”, се получи „ Мутри, вътре ”, разяснява тя.

По думите ѝ това ще е ротационна коалиция на омертата, в която те просто ще си пазят взаимно гърбовете.

„ Взаимно ще прикриват това, в което до момента взаимно се упрекваха – едните, че крадат от автомагистралите, а другите, че крадат от договорите за газ. Вече дадоха поръчка, че няма да поддържат събаряне на имунитета на който и да е депутат ”, уточни Нинова.

Тя съобщи още, че на договарянията сред бъдещите съдружни сътрудници не се е чуло по какъв начин ще решат същинските проблеми на хората - стопанска система,  неравенства, цени и беднотия.

„ Напротив, бюджетът, който са замислили с 3% недостиг значи изрично рязане на обществени разноски. Това беше една от главните разлики посред ни ”, обърна внимание водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР