Няма да подкрепим алабализми за крайбрежната алея Капитан Георги Георгиев

...
Няма да подкрепим алабализми за крайбрежната алея Капитан Георги Георгиев
Коментари Харесай

Кметът на Варна: Нужна е обществена дискусия за крайбрежната алея

Няма да подкрепим " алабализми " за крайбрежната алея " Капитан Георги Георгиев ". Необходима е необятна социална полемика за статута на алеята и нейното облагородяване, съобщи кметът на Варна Иван Портних. Според него решенията на регионалните шефове ту за затваряне на част от нея за придвижване на коли, ту за анулация на тази заповед, са политически заигравания с упованията на варненци.Това не е работа в полза на хората, а подаване на топката с политически цели, разяснява кметът.

Иван Портних предложи обществеността да бъде осведомена с всички планове и капиталови планове за алеята. Публично и намерено да стане ясно кой какво предлага, кой какво поддържа, какви са визиите на тази значима за всички варненци зона, сподели още Портних.

Той напомни, че Варна като морска столица заслужава да има контактна зона с морето, по тази причина е отворена и зоната на пристанището, само че въпросът би трябвало да бъде решен сложно.

Иван Портних добави, че ще изрази позиция, откакто завърши следващата инспекция на Министерството на районното развиване, чиито резултати би трябвало да станат известни до дни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР