Няма да отстранявам никой, освен ако нямам ясни доказателства и

...
Няма да отстранявам никой, освен ако нямам ясни доказателства и
Коментари Харесай

Директорът на Агенцията по горите обеща имена като примери за феодализация на гората

Няма да премахвам никой, в случай че нямам ясни доказателства и обстоятелства за честността и възможна неучтивост. Това съобщи Александър Дунчев, изпълнителен шеф на Агенцията по горите.
По думите на Дунчев, няма горски в системата, който да не е взел участие в „ поръчки ” – правели са взаимни отстъпки в името на по-голямото положително, да опазват по някакъв метод гората. Всички, които изрично не са желали да вземат участие в поръчки, са отвън системата, сподели новият шеф на Агенцията по горите. По политически метод е ставало притискането – някой на някакво равнище се обажда. Повечето хора, които живеят в дребни обитаеми места, не могат да се опълчват – тъй като мигновено биват изхвърлени и нямат друга алтернатива.
 И Агенцията по горите е с нов шеф И Агенцията по горите е с нов шеф
Агенцията по горите е с нов изпълнителен шеф, заяви стратегия " Хоризонт ". На мястото на досегашният Мирослав Маринов, отпред на го...
Тотална бистрота – надзор върху камионите с дървесина най-много, това е рецептата съгласно Дунчев. По думите му, няма дружество, в което да не се случва деформиране на процеса по отглеждане на дивеча – т.е. става развой на „ феодализация ”. Ще има информации с имена, даде обещание той.
Ние ги хващаме, след това правосъдните институции или прокуратурата нещо се случва и тези хора се връщат още по-нагли – по този начин Дунчев разяснява пред bTV наболялата тематика с бракониерите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР