Няма да махаме Аз съм българче от образователната програма и

...
Няма да махаме Аз съм българче от образователната програма и
Коментари Харесай

ПП/ДБ: Няма да махаме Аз съм българче“ и паметника на Шипка

Няма да махаме " Аз съм българче " от просветителната стратегия и няма да демонтираме паметника на Шипка . Всичко това е дезинформация, всяване на боязън и суматоха.

С декларация от трибуната в Партийния дом депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Искрен Митев реши да разсее нервността , най-вече в обществените мрежи, и спекулациите от последната една седмица.

Използването на боязън, яд, неустановеност, суматоха, дезинформация и разделяне е оръжие на зловредно външно въздействие. Важно е да бъдем сериозни, да имаме повече доверие в институциите, да бъдем наясно с страстите, да четем, да сме любознателни и любопитни и да ревизираме информацията по няколко пъти. Истината постоянно побеждава, само че успеха в никакъв случай не е обезпечена в изискванията на хибридна война, акцентира Искрен Митев.

По думите му образованият човек мисли сериозно и ревизира информацията. Корифеите на дезинформацията нападат младите и неопитните, счита Митев, съгласно който дезинформацията е придобила чудовищни размери ориентирана към дребните деца, необразованите и възрастните хора.

Припомняме, че преди няколко дни същата позиция показаха и от Министерството на образованието и науката (МОН). Тогава, че в  никакъв миг и под никаква форма не е обсъждана смяна в проучването на стихотворението " Аз съм българче " от Иван Вазов.
 Министерство на образованието не знаело, че
Министерство на образованието не знаело, че " Школо " се продава

Сезирало е ДАНС и КЗЛД

Той увери още, че, а е образец за това по какъв начин България се развива и компания демонстрира положителни резултати.

Крайно време е да се спрат да се лъжат българите, прикани Искрен Митев, който е уверен, че единствено страхът и разделянето подтикват хората да гласоподават за опозиционните партии, които употребяват.
 Комисията за персоналните данни не се разтревожи от сигнала на МОН за
Комисията за персоналните данни не се разтревожи от сигнала на МОН за " Школо "

Все отново е стартирана инспекция по случая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР