Няма да коментирам думите на г-н Кирил Петков, а ще

...
Няма да коментирам думите на г-н Кирил Петков, а ще
Коментари Харесай

Нинова не иска да коментира думите на Петков за АЕЦ Белене“

Няма да разясня думите на господин Кирил Петков, а ще разясня нашата позиция. Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова , когато той изрази мнение, че не би трябвало да се строи Втора атомна централа.

" Държим на текста в съдружното съглашение, на което ние държим. Ние сме лоялни съдружно сътрудници, политически правилни. В съглашението написа, че експертен екип ще оцени опциите за създаване на нова нуклеарна мощ или в Белене, или на площадката в Козлодуй, като реши икономическите и финансови параметри. Въз основа на това ще вземем политическото решение, това, на което държим, е само да се съблюдава съдружното съглашение, нищо повече ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.
 Движение за права и свободи: АЕЦ
Движение за права и свободи: АЕЦ " Белене " няма по какъв начин да се построи

Според Рамадан Аталай ръководещата коалиция няма изясненост по какъв начин и къде да бъдат построени базовите мощности на България

Силният човек на " Позитано " 20 дефинира като " пресилени " спекулациите в обединението по тематиката. " Диалогът е естествен, напълно обикновено беседваме с премиера по всички тематики. По-скоро това, което би трябвало да се случи, е по-скоро да се свика този експертен състав, всяка партия да даде специалисти и те да създадат най-хубавото решение за България. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР