Няма да има връщане на „Наглите“. Това заяви пред журналисти

...
Няма да има връщане на „Наглите“. Това заяви пред журналисти
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Няма да има връщане на „Наглите“

Няма да има връщане на „ Наглите “. Това съобщи пред публицисти във Варна ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който ще вземе присъединяване в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ, съобщи "Фокус ".

Цветанов съобщи, че групата на „ Наглите “ е разкрита по време на ръководството на Политическа партия ГЕРБ. „ В продължение на последните две години от ръководството на Станишев имаше 18 отвличания. 19–то похищение беше първо за мандата на ГЕРБ и като вътрешен министър успяхме да създадем нужната организация, да мотивираме чиновниците, оптимално да затворим шерването на обществена информация. Решението, което сега се взе от управлението на министерството, е да бъде по-оскъдна информацията, която се дава към медиите, с цел да се запази животът на това момче и в същото време да създадем повече успокоение на околните, доколкото е допустимо. Убеден съм, че чиновниците ще свършат своята работа “, добави Цветанов.

Той сподели още, че не се знае дали става въпрос за похищение, или има някакви други претекстове за осъществяване на това закононарушение.

Председателството на Съвета на Европейски Съюз ще бъде доста мощна емблема за страната ни, съобщи още той. Според Цветанов водачеството на премиера Борисов - да бъде определен за трети следващ път за министър-председател на България, значи доста. "Що се касае до напъните, които поставя министър председателят за това мощно председателство, което следва за България, мога да ви уверя, че министър-председателят се очерта като един същински водач и съм уверен, че с това, което направи държавното управление - да попадат Западните Балкани, е доста значим акцент за района, за сигурността и стабилността. Силният глас на България се чува с водача Борисов и с парламентарното болшинство, което имаме през днешния ден в България. Но е доста значимо, че ние постоянно ще се съобразяваме и с особеното мнение, и с опозицията, тъй като и те са част от триумфа на България. Не би трябвало да бъдем високомерни, не би трябвало да бъдем толкоз провокативни. Но когато има опити за провокация с някакъв въпрос, с който се желае да се отклоним от ежедневните тематики и това, което прави страната, би трябвало да запазим самообладание и да отговорим с усмивка “, акцентира Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР