Няма да има и кой да пита... Голям Торбалан е

...
Няма да има и кой да пита... Голям Торбалан е
Коментари Харесай

Гаргите ли плаши Лавров със закани към САЩ и Запада? Ами ако ракетите уцелят кремълските деца?

Няма да има и кой да пита... Голям Торбалан е този Медведев - напряко крийте децата, че няма да заспят от нерешителност...

 

Съединени американски щати желаят да унищожат Русия. Тези злокобни думи прибавя Сергей Лавров, външен министър на Русия. „ Тъпите “ кравари, „ пропадналата страна “ с ръководство от „ несъответстващи политици “, както ги назовава самият той щели да унищожат „ непобедимата Русия “, „ признакът на новия свят “, „ незаобиколимият фактор “ – отново по неговите думи – Русия?! Е по какъв начин по този начин?

 

Помислете единствено: загниващият, деградиралият, пропадналият, подправеният, подлият западен свят, отпред с „ пропадналите Съединени американски щати “ (от речника на Лавров и Дмитрий Медведев) имали желание да унищожат неунищожимото. Не се връзва нещо.

 

Освен това, като са толкоз могъщи, що не оставят американците да се пробват и да ги размажат един път вечно? Ще се възцари постоянно благополучие на планетата под мъдрото управление на Кремъл, всички страни и нации ще заживеят честито, както руснаците в Русия. И ще слушат Йосиф Кобзон наместо Фрак Синатра и Мик Джагър, да вземем за пример.

 

Нали това желае Москва: да вкара нов, обективен международен ред - " русский мир ".

 

Странно, за какво тогава 143 страни в Организация на обединените нации осъдиха анексирането на територии в Украйна от Русия? И за какво единствено Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа застанаха до Москва? Дори Китай и Индия, които Путин смята за другарски, не го подкрепиха…

 

Защо? Нали Путин, Лавров, Медведев и останалите настояват, че желаят да „ освободят украинския народ “ от „ нацистите и наркоманите “ в Киев? Защо светът не им има вяра?

 

Ето за какво: на 23 февруари 2022 година Лавров съобщи: „ Само човек с болен мозък може да допусне, че Русия ще нападне Украйна “.

Няколко часа по-късно Русия атакува Украйна…

 

Излиза,че сегашните думи на министъра, че Съединени американски щати желаят да унищожат Русия значат тъкмо противоположното. И Лавров се издаде: „ Украйна би трябвало да одобри нашите условия за мир, включително да съобщи и признае анексираните територии. Иначе ще решим въпроса с армията “.

 

Но поражда въпрос: Как самият Лавров и другите в Кремъл ще гласоподават Русия да бомбардира Съединени американски щати, като там се намират децата и внуците на половината от тях? Там е и извънбрачната щерка на Лавров – Полина Кональова, която има „ непретенциозен “ дом в Кенсингтън за близо 6 млн долара…

Другата му щерка – Екатерина Винокурова е живяла „ единствено “ 17 години в Съединени американски щати, приключила е Колумбийския университет и постоянно лети оттатък океана с частния аероплан на фамилията си – от брака й със сина на съветски олигарх, разрастващ голям бизнес с медикаменти от Лондон до Съединени американски щати, Европа и Африка.

 

Не е елементарно хем да мразиш и да искаш да унищожиш Америка и Запада, хем да ползваш всичките богатства на презряната им система и децата ти да са там. Че към този момент и милиони други руснаци.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР