Няма да е Тоца, ако не се изфука! Антония Петрова пак

...
Няма да е Тоца, ако не се изфука!
Антония Петрова пак
Коментари Харесай

Къде спи НАП? Антония Петрова точи фирмени пари за глезотии

Няма да е Тоца, в случай че не се изфука!

Антония Петрова отново откри мотив да се изфраска. Миската незабавно се похвали в нета, че семейство Батинкова били поканени на интернационална конференция в Дубай.

И го направи единствено броени дни, откакто тя и мъжа й, дружно с двете им деца се върнаха от отмора на Малдивите.

Ма какви словоблудствания изля Антония Петрова, позната като Мис Крокодил, че двамата с Батинков били най-работните хора! И видиш ли, поради това, били публично цанени на конференцията в богатото арабско емирство.

Да де, но незадълбочен взор на компаниите участнички в симпозиума излиза наяве, че компанията на мъжа й я няма в листата. Да, има три компании поканени от България, само че на Ивайло Батинков липсва.

А съпрузите са отседнали в най-скъпия хотел, като Тоца не стопира да демонстрира изисканите ястия и напитки, с които се черпят.

Е, по всичко си проличава, че за тези разкош капризи се трошат фирмени пари.Батинкови са решили да си създадат следващата екскурзия, замаскирана пред Национална агенция за приходите като „ служебна командировка “.

А на  международния конгрес всеки може да отиде, стига да се бръкне и заплати цената. Потребители поучават Тоца да не шикалкави, да не лъже, маже и заблуждава, а умерено да си се пече на плажа.

Те питат обаче Национална агенция за приходите къде гледат, та не инспектират Батинкови, че нашироко разполагат с фирмени средства.

Източник:  Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР