Няма човек в България, който да не е чувал парчето

...
Няма човек в България, който да не е чувал парчето
Коментари Харесай

Nebezao: Руската музикална звезда, по която всички момичета са луди

Няма човек в България, който да не е чувал парчето " Чёрная пантера " (Black Panther), с която младият реализатор Влад, по-известен като Nebezao, проби освен в родината си, само че и у нас. Парчето дебютира преди две години и натрупа милиони гледания за негативно време. Това беше (а и все още) парчето, което се въртеше непрекъснато по клубовете и се чуваше от колите на всяка уважаваща себе си батка (без подигравка, парчето е в действителност готино).

Виж още: 

Влад е единствено на 24 години, само че към този момент същинска звезда и обожаван от фенките. Роден е в Курск, само че фантазията му от дребен е била да се занимава с музика и съумява. " Black Panther " е записана в колаборация с друга изгряваща звезда Rafal, който също се трансформира за малко в топ звезда в Русия. Всъщност след триумфа на парчето Nebezao се трансформира в креативен колектив, който основава шлагер след шлагер. 

Виж още: Биляниш и новият ѝ другар покориха Рила! Ето за какво певицата крие кой е той

За персоналния живот на Nebezao не се знае другояче доста, той не е от звездите, които обичат да приказват за себе си, а единствено за изкуството си. Модерен, хубав и сполучлив - все неща, които притеглят девойките и сме сигурни, че има жена до себе си. Певецът неотдавна тийзна почитателите си с нов трак, в който пее за един много готин модел на Audi, само че Влад към момента не е пуснал цялата ария онлайн, а единствено няколко секунди от нея. 

Виж още: Емануела изненада с нова и много яка татуировка, в която има послание 

Изображение: 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР