Няма чадър над никого, около 2 млн. лв. санкции съм

...
Няма чадър над никого, около 2 млн. лв. санкции съм
Коментари Харесай

Фандъкова: С политически декларации обекти не могат да се контролират, това става със строги санкции!

Няма чадър над никого, към 2 млн. лева наказания съм налагала. Безкомпромисни сме към неприятното качество. Това съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.   „ Радвам се доста на гражданската интензивност, това разрешава да реализираме по-строг надзор. Приключихме с реконструкцията на бул. „ Овча купел”, на бул. „ Прага”, моста „ Чавдар”. Има обекти, които още не сме довършили, бул. „ Дондуков” е един от тях. Това е доста тежък обект. 2 пъти се трансформира плана. Там реконструкцията продължава, обектът не е признат и всяка забележка се отстранява за сметка на изпълнителя”, акцентира Фандъкова пред Нова телевизия.

„ Доказали сме, че контролът е извънредно непоколебим. На бул. „ Шипченски проход” с изключение на санкция, прекратихме и контракта с изпълнителя. Следващата година реконструкцията би трябвало да продължи”, уточни тя.

„ Договори не се приключват поради PR акции. Без стоманени причини и експертно направени протоколи можем да бъдем наказани за доста средства. И на компании имат интерес да работят съзнателно. С политически заявления обектите не могат да се управляват. Това става със строги санкции”, акцентира Фандъкова.

Тя заяви още, че до 20 ноември би трябвало да бъде пуснато придвижването както на бул. „ Дондуков”, по този начин и на „ Монтевидео”, до Нов български университет.
„ Следващата година ще създадем дребния сектор, който остана на „ Цар Борис Трети””, посочи столичният градоначалник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР