Няма бежански натиск по българо-турската и по българо-гръцката граница. В

...
Няма бежански натиск по българо-турската и по българо-гръцката граница. В
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма бежански натиск по границата, Ердоган търси политическа подкрепа

Няма бежански напън по българо-турската и по българо-гръцката граница. В момента спорът с бежанците е на турско-гръцката граница. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Органите на Министерство на вътрешните работи и на армията се оправят прелестно. Те имат и доста положително техническо съоръжение. Въпреки фотосите с дупките, оградата е едно оборудване, което в този момент избавя и Гърция. Тази ограда е значима с изключение на като препятствено оборудване, по нея е ситуирана и техника и нашите граничари имат опция да виждат в дълбочина и в случай че се зададе група, нашите граничари алармират турските си сътрудници и турските елементи ги прибират назад. Ако се наложи, сме подготвени да предоставим жива мощ от страна на армията. От петък сме в подготвеност – избрани са формированията, които при потребност в границите на няколко часа могат да се дислоцират по границата, в това число с дронове и други средства, съобщи Каракачанов.

Към момента всичко е умерено и в периметъра на турско-гръцката граница. Въпросът е дали Европа си трансформира отношението. Преди няколко години доста европейски страни разсъждаваха неолиберално, а в този момент вършат доста ясно разграничаване сред бежанци и мигранти. Защото 80% от събраните на турската граница не са от Сирия, те просто желаят да отидат да живеят в едно по-добре уредено общество. Може би Европа се разсънва от дългата заспалост на един неолиберализъм, в който беше разрешено всичко. Най-накрая в Европа схванаха, че не можеш да каниш всеки да отиде където си желае и да минава откъдето си желае, акцентира вицепремиерът.

Вътрешна македонска революционна организация застава против провокацията на Ердоган

В случая с Турция може би към този момент не става въпрос за пари, а за политическа поддръжка. Виждаме спора в Сирия, конфликтите със сирийската войска, конфликта сред Русия и Турция. Турция се намеси в Либия и Сирия и това засегна ползите на доста европейски страни. Според мен Ердоган търси политическа цена за своето държание, означи Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Той разяснява и свадите към рекомендацията на спешния щаб за битка с разпространяването на ковид за анулацията на тържествата на Шипка за 3 март, която не беше спазена от президента Румен Радев. Българската войска не се управлява от регионалните управи и от кметовете, а от свои устави. В устава доста ясно е записано, че когато на територията на съответния гарнизон се появи президент, ръководител на Народното събрание, министър-председател и боен министър, гарнизонът е задължен да провежда посрещането му. Ако не бях изпратил войската, щеше да бъде казус. В подобен случай спазваш устава и си чист Ако Народното събрание беше решило, че анулира тържествата, това е друго нещо - това е със силата на закон, който е над устава, изясни министърът на защитата.

По мотив инспекцията на ген. Цанко Стойков за СРС-та с присъединяване на прзидента Радев, той съобщи: "Проверката откри, че макар забавянето, всички поискани документи от КПКОНИ са предадени и въз основата на тях КПКОНПИ е взела съответното решение. Ген. Стойков е дал всичко поискано, въпреки и със забавяне от две седмици ".

Ген.-майор Цанко Стойков два пъти отхвърля информация на КПКОНПИ за Десислава Радева

В коментар за от време на време прехвърчащите искри в ръководещата коалиция, водачът на Вътрешна македонска революционна организация сподели: "Няколко пъти на съдружен съвет слагаме въпросите, които са заложени в управническата ни стратегия, и те не се извършват. Хората те правят оценка с изключение на по това, което си заречен и по това, което си направил ".

Депутатите от "Атака " желаеха чуване в пленарната зала на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността поради продажбата на парцели на ръководеното от него ведомство. Тези момчета извършват нечия поръчка и искрено лъжат. Утре в Народното събрание ще показва графиките и ще се види в последните 20 години кой е продавал. По мое време са продадени единствено 16 парцела, 5 от които са наследени като процедура от служебното държавното управление. Няма нито един бляскав парцел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР