„Няма бедстващи моряци на Пристанище Бургас. Проблемът с кораба LADY

...
„Няма бедстващи моряци на Пристанище Бургас. Проблемът с кораба LADY
Коментари Харесай

Арестуваният на пристанище Бургас кораб няма хуманитарен, а финансов проблем

„ Няма бедстващи моряци на Пристанище Бургас. Проблемът с кораба LADY BO е сред корабособственика и екипажа и става дума за неизплатени заплати “. Тава сподели за Actualno.com Христина Стойчева от Министерството на превоза.
По тематиката, тя добави още: „ Това е наше обвързване, когато не са изплатени заплатите, според морската трудова спогодба, да бъде арестуван кораба. Но хората не бедстват. Наши чиновници от " Пристанищен надзор " посетиха плавателния съд, сътрудникът постоянно върви също на кораба, с цел да се увери, че имат и храна и вода. Няма филантропичен проблем там. Никога не сме допускали в наши териториални води да има такава обстановка с морски лица, без значение защо става въпрос. Според морските конвенции, моряците имат и застраховки, които ги обезпечават. “
Думите й бяха доказани от Катя Николова, „ връзки с обществеността “ на Пристанище Бургас. “Портът зарежда за своя сметка кораба LADY BO с ток и вода. Това е една филантропична активност, която правим, когато моряци имат проблеми на територията на пристанището “.

В същото време, екипажът изпрати имей до медиите, че на борда няма храна и вода и моряците живеят с помощта на свои сътрудници от другите кораби на кея. Те сигнализират още, че двама души се нуждаят от здравна помощ. Според моряците на кораба в него е леден, живеят при ужасни условия и се усещат изоставени.

Корабът LADY BO плава под флага на Панама. Дължината му е 106 метра, широчината 16м метра при дедуейт 6338 тона. Според обществени регистри е благосъстоятелност на основаната в Турция компания AZ-UL GLOBAL PETROLEUM & CONST.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР