Няколко руснаци бяха убити или сериозно ранени от падащи ледени

...
Няколко руснаци бяха убити или сериозно ранени от падащи ледени
Коментари Харесай

Руснаци загинаха от падащи ледени висулки, докато войната на Путин означава, че градовете са твърде разорени, за да ги разчистят

Няколко руснаци бяха убити или съществено ранени от падащи ледени блокове, защото локалните препоръки бяха толкоз лишени от пари, че не могат да си разрешат да заплати за снегопочистване.

Видеоклипове от цялата страна демонстрират шокиращи случаи на хора, удряни от огромни ледени висулки, до момента в който бягат по работата си. Някои са починали от злополуките, които в предишното бяха избегнати, защото дребни и огромни градове плащаха за унищожаване на снега от покривите, с цел да се избегнат злополуки.

В едно обезпокоително видео от Челябинск гигантска ледена висулка се удари в жена по главата, причинявайки съдбовни пострадвания и известията споделят, че тя е „ умряла на място “. Може да се види по какъв начин минувачите се събират в близост в потрес, само че не съумяха да се притекат на помощ, евентуално изплашени от ново рухване на ледена висулка.

В Санкт Петербург, родния град на Путин, Александър Власенков, на 31 години, почина, когато ледена висулка падна върху главата му на 18 декември 2023 година от балкон на седмия ет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР