Няколко отбора, начело с двукратния финалист , са готови да

...
Няколко отбора, начело с двукратния финалист , са готови да
Коментари Харесай

РБ Лайпциг търси първи трофей в турнира за Купата на Германия след два загубени финала

Няколко тима, отпред с двукратния финалист, са подготвени да уловят шанса си и да завоюват на в отсъствието на водещите тимове, които към този момент бяха отстранени от шампионата.

Рекордьорът по титли в конкуренцията отпадна във втория кръг след загубата с 0:5 от, който по-късно бе отстранен на осминафиналите. Същото се случи и с другия любимец. На четвъртфиналите останаха едвам четири тима от Бундеслигата, като нито един от тях не е печелил на страната. Останалите четири отбора в тази фаза са от втория ешалон. Тимът на, който загуби финала от Байерн през 2019-а и от Дортмунд през предишния сезон, среща втородивизионния в един от четвъртфиналите в сряда.

се намира в отлична форма напоследък и е считан за топ кандидат за трофея. Тимът разчита доста на френския нападател, който има 23 гола и 13 асистенции в 35 мача. " Този ​​човек е специфичен ", сподели съотборникът му. отстрани Гладбах в предишния кръг и с успеха през уикенда с 2:0 над Холщайн Кил към този момент е на шест точки от рисковата зона на втора дивизия. " Това ще даде мощ на тима, в това число за най-важното събитие в сряда против Лайпциг ", сподели треньорът Кристоф Дабровски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР