Няколко хиляди души проявиха интерес към концерт на Бионсе в

...
Няколко хиляди души проявиха интерес към концерт на Бионсе в
Коментари Харесай

Зарибяват родните меломани с фалшиви концерти на Бионсе и Еминем

Няколко хиляди души демонстрираха интерес към концерт на Бионсе в чест на празника на Ловеч на 11 май. Мястото на събитието е площад „ Тодор Кирков “, часът е 20, само че по всяка възможност такова няма да се състои.

"Американката е решила да направи празника на град Ловеч още веднъж популярен! В отговор на въпроси на почитатели и посетители на събитието - подгряващи реализатори към този момент не са планувани, защото целият ни бюджет е вложен в акостирането на Бионсе край река Осъм “, гласи описанието на концерта във Facebook. Според страницата на ивента, изпълнителката на Crazy in Love ще прекара свободното си време „ на покрития мост и в зоопарка “.

Шеговитият темперамент на описанието и мненията изпод сочат, че това събитие е измислено.

Създаването на сходни подправени концерти стана известно през последните дни. Така, да вземем за пример, излезе информация, че Радо Шишарката ще подгрява Ед Шийрън на Празника на туршията и лютата ракия в Златарица. Хиляди демонстрираха интерес и към концерт на рапъра Еминем в Стара Загора. Според подадената информация, той е избрал България като спирка от лятното си турне през 2021 година При сложена по този начин информация, повече консуматори в обществената мрежа се подлъгват, че такова събитие ще се състои и се интересуват от закупуване на билети.

В листата с подправени концерти влизат още „ Риана на събора в с. Калипетрово “, „ Дрейк и Галена на Кюстендилска пролет “, „ Джей Зи у Зелето във Враца “, „ Лил Пъмп на кукерския фестивал "Сурва 2020 " в Перник “ и „ Концерт на Slayer в Симитли “.

Тенденцията за лъжливи събития започва предишния петък, когато родните меломани се ентусиазираха от фиктивен концерт на Кание Уест в Античния спектакъл в Пловдив. Феновете на изпълнителя на All Mine незабавно почнаха да се майтапят и с въпроса къде ще отседне известната му брачна половинка – риалити звездата Ким Кардашиян. Други пък приканиха идната му спирка да е Варна. Появи се и предложение оркестър "Кристали " да го подгряват.

Тогава от отдел „ Култура “ към Община Пловдив и ръководството на "Старинен Пловдив ", където е Античният спектакъл, обясниха, че подобен концерт не е очакван и че Античният спектакъл не е зает за изява на Кание Уест през септември, написа "Монитор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР