Няколко души са ранени, след като група нападатели, въоръжени с

...
Няколко души са ранени, след като група нападатели, въоръжени с
Коментари Харесай

Стрелба и бой с бухалки на снимките на видео на френски рапър

Няколко души са ранени, откакто група нападатели, въоръжени с огнестрелно оръжие и бейзболни бухалки, щурмуваха снимачната площадка на музикален видеоклип на спорния френски рапър Буба, оповестяват полицейски източници, представени от Агенция Франс Прес и БГНЕС.
Около 15 души са забъркани в нападението, което се случило малко преди среднощ в североизточното предградие на Париж Олне-су-Буа. Рапърът Буба не е бил на снимачната площадка по това врем
Един от ранените е получил рана от патрон в бедрото, само че пострадването не е животозастрашаващо.
42-годишният музикант, който е една от най-големите рап звезди във Франция, предходната година се сби с сътрудника си рапъра Каарис на летище „ Орли” в Париж. Част от терминала беше затворен. В резултат и двамата прекараха в пандиза по един месец и заплатиха тежки санкции.
По-късно те дадоха обещание да уредят разликите си в дуел за клетка за два милиона евро в Швейцария през ноември. Но предходната седмица швейцарските управляващи анулираха дуела, като обявиха, че са били подведени по отношение на естеството на събитието, преди което двамата рапъри не престават да си разменят закани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР