Няколко дни социалните мрежи и медийното пространство гръмнаха от новината

...
Няколко дни социалните мрежи и медийното пространство гръмнаха от новината
Коментари Харесай

Вижте какво ще кара Мегз докато й оправят G класата

Няколко дни обществените мрежи и медийното пространство гръмнаха от новината за злополуката на Мегз и потрес реакцията и след случая във видео. Всички разясняват дали е вярно да се снимаш по време на случай и каква е цената, която едвам 27 годишната Мегз заплаща за триумфа си.

Нещо друго обаче като че ли остава на назад във времето. Мегз унищожи кола за половин мильон лв. пред очите ни. Каканашева говореше за това като занимателна детска игра - " не знам какво съм направила всичко свети ". След деликатно оглеждане на сниманото в клипа табло се вижда, че Каканашева най-вероятно е унищожила скоростната си кутия и може би мотора тъй като и неговият check свети.

Имайки се поради какъв клас е автомобила, цената на ремонта му ще надвиши 50 хиляди тъй като единствено един нов мотор на този модел кола е над 40 000 лв.. Но наподобява това не тормози Мегз. Тя нито един път не загатна колата, може би претендира, че е над нещата. Под клипчетата й доста почитатели разясняват " Спокойно ще й купят нова ".

Изглежда ще стане тъкмо по този начин. Само два дни след случая Каканашева бе засечена с водач и нов автомобил в региона на бляскав хотел в столицата. Мегз е слязла от черен Роус Ройс, обядвала е с моделката Александра Богданска, а след това се е качила назад в него и е потеглила в незнайна посока.

Съмняваме се автомобила да е следващият великодушен подарък за Каканашева. Все отново това е кола за над 1 милион лв.. Може би и е даден за краткотрайно прилагане докато нейната кола бъде поправена. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР