Няколко дни след новините за поскъпване на горивата, първи сигнали

...
Няколко дни след новините за поскъпване на горивата, първи сигнали
Коментари Харесай

Мародери плъзнаха в София след паниката по бензиностанциите

Няколко дни след новините за повишаване на горивата, първи сигнали за нападения над коли в София. Пробит контейнер и източено гориво - по този начин посреща събота сутринта Александрина Младенова. Жената към този момент е подала сигнал в полицията, оповестява България он еър.

В събота сутринта тя потегля към магазина, остава обаче неприятно сюрпризирана.

"Когато се качихме в автомобила установихме, че лампичката за гориво свети. Изненадахме се, тъй като преди към седмица бяхме заредили цялостен контейнер. Помислихме, че някой съзнателно е източил горивото. Бяхме тръгнали за квартален магазин. Съответно заредихме още веднъж и по пътя още веднъж светна лампичката ", показа тя.

Когато дежурният служител на реда идва на място, открива, че резервоарът на автомобила е съзнателно продънен и от него е източено горивото. Александрина отдава случилото се на суматохата с цените и доставките на горива.

"Не единствено материалните вреди, платеното гориво, а в този момент би трябвало да се разправяме и със сервизи и с поправки. Имаме и малко бебе, което прави нещата още по-неприятни ", добави тя./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР