Няколко дни преди това телевизионната водеща обяви изпълнението, обещавайки сензация,

...
Няколко дни преди това телевизионната водеща обяви изпълнението, обещавайки сензация,
Коментари Харесай

Пикантно ВИДЕО 18+ от частно парти с разголена звезда изтече в Мрежата

Няколко дни преди този момент телевизионната водеща разгласи осъществяването, обещавайки сензация, само че даже и най -смелите не чакаха това.


36-годишната комичка и актриса Екатерина Варнава неотдавна разгласи стартирането на лично бурлеско шоу „ Абсолютно Нага “, което ще се организира по стеснен метод.

Изпълнителката ще играе основната роля в него, което ще изисква от нея да се разголи доста. Ден преди този момент се организира частно шоу, на което участваха звезди като Олга Бузова, Филип Киркоров, Кристина Орбакайте, Полина Гагарина и други

По време на шоуто Катрин взе участие в разнообразни разкриващи тоалети, само че финалът на представлението в действителност шокира всички. Актрисата излезе пред публиката с халат с пера и откакто ги дразнеше малко, отвори облеклата си, представяйки се пред всички в дребни гащички. Голите й гърди бяха покрити с пестис със кристали.



Според Екатерина тя няма да усили известността си, като се съблече пред елита на шоубизнеса. Целта на кабарето беше друга - да повдигне няколко тематики, които нормално не се разискват в обществото. Комичката е сигурна, че погледът към дамите е извънредно време да се промени, тъй като те имат лично мнение и страст.

"Откровено ще се осмелим да обсъдим въпросите за сексуалността и възприятията на дамите, намерено, без съмнение, да погледнем хубостта в очите и да се опитаме да пробием мирогледа на затъмнените шовинистки възгледи с обич към себе си, " споделя Екатерина Варнава.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР