Няколко дни обикалял неадекватен из горатаУбиец се надруса, докато е

...
Няколко дни обикалял неадекватен из горатаУбиец се надруса, докато е
Коментари Харесай

Убиец в отпуск се надруса и се загуби в гора край Варна

Няколко дни обикалял несъответстващ из гората

Убиец се надруса, до момента в който е в домакински отпуск, и се загуби по пътя към затворническото общежитие във варненското село Разделна. 46-годишният Вангел Димитров е бил в неопределеност три дни и е бил разгласен за общодържавно търсене, научихме от. Случаят е от края на месец април, само че не е съобщаван публично.

Димитров получил 5 дни отпуск, от който трябвало да се върне на 27 април. Той обаче взел дрога, която не знаел каква е, и получил халюцинации. В несъответстващо положение тръгнал да се прибира пеш за Разделна, само че се изгубил по пътя. Разказва, че е попаднал в гора край Варна, която няколко дни обикалял. Когато положението му се подобрило, съумял да излезе от нея и се обадил на майка си. Съобщил й, че се намира на автомагистрала „ Хемус” до входа на Варна и ще изчака да го приберат. Там той е бил арестуван от служители на реда на 30 април.

По думите на Вангел Димитров използването на дрога е случаен случай. Той твърди, че в пандиза не взема опиати, което се потвърждавало от правените му до момента 10 теста.

Вангел Димитров излежава 17-годишна присъда за убийството на татко си Николай. 63-годишният мъж беше нечовечен пребит от сина си след разгулен запой през февруари 2013 година След побоя Вангел оставил възрастния мъж в безпомощно положение в дома му и чак след два дни потърсил здравна помощ. Без да пристигна в схващане Николай умря по-късно в болница.

От пролетта на 2020 година режимът на Вангел е изменен на по-лек и той е изместен от варненския затвор в общежитието в Разделна. За две години там има отработени дни, които понижават наказването му с близо 9 месеца. Заради незавръщането му от отпуска управлението на пандиза упорства да бъде анулирано зачитането на работните дни. Искането обаче е отхвърлено от Варненския областен съд.

Заради провинението режимът на Вангел е изменен в по-строг. Освен това е осъден да не получава пратки с храна за период от 3 месеца.

Преди убийството на татко му Вангел също е лежал в пандиза. Той осъждан още за блудничество и обир.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР