Няколко часа въоръжен мъж държа за затворници две жени в

...
Няколко часа въоръжен мъж държа за затворници две жени в
Коментари Харесай

Заложническата криза край Сандански: Похитителят е разполагал с пистолет и револвер, сам се е предал

Няколко часа въоръжен мъж държа за пандизчии две дами в село Вълково край Сандански. Имаше пукотевица и един ранен.

Според едно от версиите претекстът е бил ревнивост. Мъжът идва от Лом в дома на някогашната си другарка и нейните родители. Прострелва татко ѝ, който по-късно е откаран в болница, а двете дами са взети за заложници.

Той рани мъж и държа две дами като заложници

„ Мъжът самичък подава сигнала на тел. 112 и е повикал органите на реда. Благодарение на чиновниците на ОДМВР-Благоевград, от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи и чиновниците на Организирания отряд за битка с тероризма след договаряния, траяли 4 часа и 30 минути, случаят приключи без други потърпевши, а двете дами са изведени “, изясни пред bTV Даниел Димитров, шеф на ОДМВР-Благоевград.

Мотивът за закононарушението е ревнивост, разгласи гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев

„ Такъв тип обстановки са високорискови. Те са рискови за похитените, само че и за чиновниците, които работят на терен. Извършителят е 41-годишен мъж от град Лом. С него предстоят да се извършат дейности по следствието, формирано е досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране. Похитителят е разполагал с две оръжия – револвер и револвер “, посочи Димитров и добави, че нападателят самичък се е предал.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР