Няколко часа, след публикация на агенция BulNews за кражба от

...
Няколко часа, след публикация на агенция BulNews за кражба от
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте как пенсионерка краде от магазин във Врачанско /видео/

Няколко часа, след обява на организация BulNews за кражба от хранителен магазин във Врачанско, медията ни се снабди с видеозаписи от камери от закононарушението. На тях ясно се вижда по какъв начин 64-годишната К. И. от Баурене краде хранителни артикули от обект в селото.
Собственичката на магазина в селото М. К. споделя, че от години тя и фамилията ѝ патят от дейностите на дамата. Тя споделя, че откакто са поставили камери на къщата и хранителния си магазин, К. И. и мъжът ѝ се разсърдили, само че набезите в обекта им траяли.
По думите на локални поданици дамата е пенсионерка, само че работи в читалището в обитаемото място. Според хора от селото същата освен краде редовно от хранителния магазин, само че и влиза в домовете на хората. Масово локалните се оплакват от нея и набезите ѝ и описват, че макар че наподобява общителна и дружелюбна, този неин облик е надалеч от същинската ѝ същина, а те са безсилни да се оправят с нея.
По мотив честите обири от обекта ѝ, собственичката на магазина показа пост в обществената мрежа фейсбук.
Ето цялостния текст без редакторска интервенция:
" " Където нелепостта е пример, там разсъдъкът е безумство. "
Йохан Гьоте
От години, аз и моето семейство патим от набезите на тази жена и нейният брачен партньор! От години знаем, че ни КРАДЪТ! ОТ 6г. имаме камери на къщата в с. Баурене и съвсем от толкоз те са ни ядосани (връх на наглостта им). Всичко в НЕЯ е подправено: " другарството ", " усмивката ", ТЕЛКА, " положителните планове " и прочие!
Тези два къси, само че съдържателни клипа от преди два дни демонстрират на хората, които са си мислили, че я познават, каква в реалност е тя!
Явно това е метода за изобличение на такива хора!!!
ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ НЕ Е СЛУЧАЙНА! "

Видео от кражбите вижте    и  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР