Няколко часа след като роди, Кейт Мидълтън се появи пред

...
Няколко часа след като роди, Кейт Мидълтън се появи пред
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт показаха бебето

Няколко часа откакто роди, Кейт Мидълтън се появи пред болничното заведение Сейнт Мери със своето момченце.

Херцогинята дружно с Принц Уилям излязоха, с цел да поздравят събралите се извън фенове, малко преди 8 часа българско време.

Облечена в алена рокля до коляното с бяла дантелена яка, Кейт изглеждаше изискана и щастлива, въпреки и очевидно изтощена. Тя беше прегърнала бебето си, повито в бяла пеленка и с бяла плетена шапчица.

Роклята на херцогинята е на Jenny Packham, също както и при предходните две изписвания.

След по-малко от минута, фамилията се прибра още веднъж в болничното заведение, с цел да трансферират момченцето в столчето му за кола. След това, те още веднъж излязоха на открито и бързо се качиха в автомобила, който ще ги откара вкъщи.

Третият правоприемник на Кейт Мидълтън и принц Уилям се появи тъкмо в 11,01 ч. локално време.

Принц Уилям е присъставал персонално на раждането бебето в болничното заведение “Сейнт Мери”, в която са родени и дребните Джордж (4) и Шарлът (2).

Официално бе оповестено, че бебето е момче, тежи 3,827 г и двамата с майката са в положително здраве. “Кралицата, Единбургският херцог, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членове на двете фамилии бяха осведомени и са доста радостни от тази вест”, се споделя в формалното известие на двореца.

Следобед принц Уилям напусна болничното заведение, блестящ от благополучие.

Той изясни пред репортерите, че ще се върне “след минута” и дружно с дребните Джордж и Шарлът, с цел да приберат мама Кейт и дребното им братче. Двете деца предстоящо се появиха облечени в сини тоалети, в чест на новия принц.

И трите бременности на Кейт започнаха с тежко гадене в първите седмици, което я принуди да заяви новината за предстоящ правоприемник по-рано от мечтаното. Раждането обаче и този път е минало добре и Кейт бе изписана от болничното заведение в същия ден.

Принцът е петият подред за заместничество на престола след дядо си принц Чарлз, татко си принц Уилям и по-големите си брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлът.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР