Няколко часа детето ми беше безжизнено и в безпомощно състояние.

...
Няколко часа детето ми беше безжизнено и в безпомощно състояние.
Коментари Харесай

Опасна мода: Синът на Какалов бил безжизнен няколко часа заради райски газ

" Няколко часа детето ми беше безжизнено и в безпомощно положение ". Това сподели пред " Марица " някогашната звезда на Ботев Георги Какалов, който е татко на колабиралото 17-годишно момче в " Бушидо ". Той изясни, че младежът живее дружно с майка си. Имал е подписана декларация от нея, с цел да може да бъде посетител на нощния клуб. Там са били огромна компания, като чествали довеждане докрай и идна абитуриентска.

" Звъннаха ми негови другари към 02.30 часа и незабавно отидох. Закараха го в болничното заведение в безпомощно положение. Пуснаха му система, като след няколко часа към този момент се почувства добре. Вече всичко е наред ", изясни още Какалов.

По думите му младежът не злоупотребява с алкохол, тестът след случая посочила 0,6 промила, което действително е 2 бири. " Познавам чудесно моя наследник. Не злоупотребява с алкохол и не използва опиати. Причината за случилото се е божествен газ ", уточни Какалов.

Той е сюрпризиран, че неразрешени от закона субстанции като божествен газ се продават свободно по нощните клубове. Какалов е уверен, че следва полицията да следи прецизно и да прави инспекции, с цел да няма други сходни произшествия.

" В случая няма значение мястото, където това се е случило. Навсякъде се продава божествен газ. Това би трябвало да спре ", уверен е нападателят, който с левачката разплакваше гостите на Колежа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР