Няколко бюра за наборна военна служба в Русия са били

...
Няколко бюра за наборна военна служба в Русия са били
Коментари Харесай

Няколко бюра за наборна военна служба в Русия са били атакувани с коктейли Молотов

Няколко бюра за наборна военна работа в Русия са били атакувани с коктейли " Молотов ", оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на съветския информативен уебсайт " Шот ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11346
В пресцентъра на кметството на Санкт Петербург е била получена информация за задържан мъж, който е хвърлил бутилка със запалителна течност по вратата на център за наборна работа в града. В интернет бяха публикувани фрагменти, за които се твърди, че са от нападението.

От събота насам е имало сходни офанзиви в градовете Подолск, Северодвинск, Казан, Калуга, Можайск, Воронеж, Омск и на полуостров Крим. 

Според уеб сайтът " Москоу таймс " единствено през вчерашния ден е имало такива набези в шест града. 

В някои случаи причинителите са възрастни хора, настояват локални медии. 

Стайтът " Шот " споделя в канала си в " Телеграм ", че 76-годишен гражданин на град Северодвинск е получил позвъняване от украински телефонни измамници, които са го убедили, че в постройката на службата за военна регистрация има лица, " упрекнати в държавна измяна " и че тя би трябвало да бъде опожарена. 

В събота към 20:00 ч. пенсионерът е отишъл с автомобила си до мястото, извадил е от багажника коктейл " Молотов " и го е хвърлил през прозореца на службата, написа още " Шот ", като се базира на свои източници. Опитът за палеж е бил несполучлив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР