Някои явления са трудни за логично обяснение. Въпреки това, това

...
Някои явления са трудни за логично обяснение. Въпреки това, това
Коментари Харесай

Как суеверните си редят парите в портмонето за късмет

Някои феномени са сложни за разумно пояснение. Въпреки това, това не понижава тяхната успеваемост. Всеки знае разнообразни суеверия, обещаващи пари и шанс. Днес взехме решение да ви срещнем с няколко техники, които ще привлекат парите право в портмонето ви! Тези, които ги практикуват, споделят, че в действителност работят! Винаги подреждайте банкнотите в портфейла си с лице към себе си, в низходящ ред, тъй че първо да видите най-големите банкноти, като го отворите. Не обръщайте банкнотите в портфейла с главата надолу.

Намерете си късметлийска банкнота, паричен амулет. Приберете я в портмонето и в никакъв случай не се разделяйте с нея. Последните 2, 3, а в идеалния случай – 4 числа на тази банкнота би трябвало да съответстват с датата ви на раждане.

Гледайте парите в никакъв случай да не са на пачка с нечетен брой банкноти. Ако употребявате валути на разнообразни страни, дръжте ги в разнообразни отделения на портмонето. Ако намерите на пътя монета с лицето нагоре, вземете я (това е на печалба), в случай че монетата е с лицето надолу – оставете я да лежи на земята.

Изберете вярното портмоне за привличане на пари: то би трябвало да бъде направено от естествена кожа в алено. Старите портмонета е по-добре да изхвърлите. Сложете в портфейла си в поделение с транспарантно прозорче фотография с изображение на това, за което желаете да похарчите огромна сума. Отървете се незабавно от мръсните и окъсани банкноти, те нямат място в портфейла ви.

Не оставяйте портфейла си изцяло празен, дано има най-малко една хартиена банкнота и няколко монети.

Разбира се, всички тези техники за привличане на пари може да ви наподобяват като бабини деветини… Ако не вярвате в такива неща, пробвайте се да мислите за тях като игра – човек в никакъв случай не знае, може да ви изненадат!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР