Някои собственици на земя, които отдавна са лишени от възнаграждения

...
Някои собственици на земя, които отдавна са лишени от възнаграждения
Коментари Харесай

Сондирането под град „Гасланд“ в Пенсилвания е забранено от 2010 г. насам. Завръща се.

Някои притежатели на земя, които от дълго време са лишени от хонорари заради продължителния мораториум на щата, нямат самообладание основаният в Хюстън сондажен колос да възобнови производството в Dimock. Други поданици се опасяват от завръщането на промишлеността. Те се тревожат за трафика на камиони, шума и опасността от ново замърсяване.

Coterra не е определила дата за обновяване на сондажите. Говорителят на компанията Джордж Старк сподели, че „ Coterra се ангажира с безвредни и виновни интервенции, където и да работим “. Съгласно съглашението си с страната, сондажът се съгласи да следи доставките на питейна вода в границите на 3000 фута от новите газови кладенци и да предприеме други стъпки, предопределени да смекчат риска.

Димок, дребен кръстопът на 15 благи (24 километра) южно от границата на щата Ню Йорк в североизточна Пенсилвания, се трансформира в точка нула в народен спор за фракинга - техниката за рандеман, която подтиква взрива в сондажите за петрол и газ в Съединени американски щати - откакто ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР