Някои ще кажат Содом и Гомор, други ще кажат, че

...
Някои ще кажат Содом и Гомор, други ще кажат, че
Коментари Харесай

Емили Тротинетката с още едно гадже и "успоредна" връзка

Някои ще кажат " Содом и Гомор ", други ще кажат, че е просто въпрос на избор. Става въпрос за връзките на една от най-популярните нетрадиционни двойки у нас - Емили Тротинетката и Тихомир Рангелов.

Двамата преди време, още когато Тихомир беше Мелиса, приказваха намерено за полиаморията. Става въпрос за прочувствени връзки с повече от един човек. Такава в действителност Тихомир към този момент има. За това той призна пред Мъци, където разкри, че става въпрос за моделка от Варна.

Е, и Емили не остана по-назад и разгласи в профила си в Instagram, че стартира да води паралелна връзка. " Изключително съм щастлива, че към този момент не сме двама, а сме трима! Изключително съм радостна, че се намерихме с теб, Елизабет ", написа тя под фотографията по-долу.

Връзката с Тихомир обаче не остава в предишното, тя просто е " успоредна ". " Тихомир и Елизабет са всичкото ми в живота ", добави Емили.

Наскоро Емили шокира и с политическо признание. Първо ще напомним, че тя беше последовател на десните партии у нас. Е, това е в предишното, а тя даже прикани за връщането на... комунизма! Причината за това обаче не е от обичайните, които сме чували от по-възрастните хора, а в... гостуването!

" Примерно в случай че по това време пожелая да отида при някоя другарка на посетители, тя постоянно ще ме приюти в дома си, а няма да ме праща да дремя на хотел, както днешно време ", оплаква се Емили, написа Vbox7.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР