Някои събития в България предизвикват огромен интерес, но отшумяват за

...
Някои събития в България предизвикват огромен интерес, но отшумяват за
Коментари Харесай

Папарак катастрофира заради Деси Банова

Някои събития в България провокират голям интерес, само че отшумяват за няма и 24 часа. Други съумяват да поживеят със славата седмица и потъват в давност. Новината за връзката на президента Росен Плевнелиев със синоптичката Деси Банова няма отминалост. Романът им провокира същински публичен гърмеж.

"168 часа " отново първи ще опише оптимално правдиво по какъв начин се промени всекидневието на Деси Банова след осветляването на сантименталните й връзки с някогашния държавен глава. Самата Деси помоли да бъде оставена на мира, защото изобщо не е очаквала какво ще й се струпа на главата след публикуването на новината.

"Разберете ме, че в този момент не мога да разясня нищо. Искам да мине малко време, да се успокоят нещата. Не желая да ме разбирате неправилно - не се укривам от нищо, просто ми би трябвало глътка въздух ", изясни Деси Банова пред нашия вестник. Пред своите другари в Нова телевизия тя признава, че е била подложена на невъобразим напън през последната седмица.

Започват да й звънят познати и непознати. Обаждат се и някогашни съученици да я поздравят за смяната в персоналния й живот. Натискът е толкоз огромен, че на синоптичката й се постанова да изключи телефона си ден-два с вярата, че ползата ще стихне и обществото ще насочи всевиждащото си око в друга посока. Нищо сходно не се случва.

"В началото Деси беше сюрпризирана, а след това съществено се стресна от целия този звук. Тя си даваше сметка, че рано или късно новината ще изскочи на бял свят, и вътрешно се опитваше да се приготви за нервността по-късно.

Е, оказа се, че за сходно нещо няма по какъв начин да се подготвиш. Фейсбукът й блокира, телефонът й прегря. Нямаше момент спокоен. Искрено се учудихме, че не си взе отпуск, с цел да се избави от целия този звук ", описват сътрудници на Деси Банова в Нова телевизия.

И в действителност, синоптичката няма момент успокоение където и да отиде. Поздравленията и откровената наслада са едната страна на монетата, само че голямата популярност си има и неприятна страна. Деси претърпява под напрежение един час по софийските улици, откакто вижда, че е следена от друга кола.

Синоптичката известно време кара по непринудено определен маршрут, с цел да се увери, че в действителност има преследвач след себе си. В един миг Деси взема решение да работи и стопира колата си на относително безлюдна улица. Преследвачът й също паркира задоволително надалеч с концепцията да не буди съмнение. Мъжът изобщо и не допуска, че е бил видян от красивата телевизионерка. След това самичък пада в клопката на своята жертва.

"Деси очевидно се е усетила, че става дума за папарак, който е тръгнал по петите й с концепцията да направи сензационни фотоси. Слязла от колата и тръгнала към другия автомобил с желанието да го попита намерено какво желае от нея. Човечецът очевидно мощно се е стреснал от непредвидения процес на събитията, запалил бързо колата и тръгнал да прави противоположен завой.

В паниката обаче доста крепко одраскал предницата на автомобила си в колата начело и отпрашил с мръсна газ от мястото. Между нас си говорихме, че е безсмислено папараците да не престават да я дебнат. Деси е безусловно наясно, че е обект на голям интерес, а всекидневието й не предлага никакви сензационни обстановки за снимане ", смеят се по-близките другари на Банова в малкия екран.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР