Някои родители имат чудовища за деца, а други деца имат

...
Някои родители имат чудовища за деца, а други деца имат
Коментари Харесай

Майка от ада – как Луис превърна 13-те си деца в затворници

Някои родители имат чудовища за деца, а други деца имат чудовища за родители. До скоро купата за най-жесток родител се даваше на австриеца Джоузеф Фриц, който държеше щерка си в мазе и я малтретираше полово, като даже изражда няколко деца от нея – дело на блудничество. И до през днешния ден не е ясно какво се е случило с неговата менталност, само че в случай че има по-лошо от един умопобъркан за родител, тогава дано ви срещнем с другата страховита композиция – двама родители. Луис Турпин и нейния брачен партньор имат 13 деца и ги държат затворени вкъщи в границите на съвсем целия им живот.

Хранят ги по един път дневно, къпят ги по един път на година и никой не може да разбере какво се е объркало при тях. В момента Луис се намира в калифорнийски затвор с доживотна присъда, като същата влиза в действие още през 2019 година Никой не знае какъв брой време Луис и Дейвид са държали своите деца в затвор, само че времето се върти към десетилетия. Някои от децата са изолирани от обществото и в никакъв случай не са виждали медикаменти, тв приемник или автомобил. Историята демонстрира, че през 2018 година един от наследниците на семейство Турпин съумява да избяга и да стигне до полицията.

Най-възрастният правоприемник е 29-годишна жена, която не тежи повече от 40 кг, само че за жалост излиза наяве, че откакто диетата е била по едно хранене дневно, възможностите да има крепко тяло, са минимални. Полицията съумява да арестува извергите и бързо да изведе децата от пандиза. Опитите за стартиране под гаранция, както и всевъзможни други леки присъди, са отстранени – има единствено една посока за фамилията, само че дано се замислим върху нещо друго – каква е повода? Луис е родена на 24 май 1968 година и е едно от 6-те деца на просветител. Очаква се, че един свещеник би трябвало да обезпечи задоволително забавни благоприятни условия, само че религията я проваля, тъй като нейният татко предизвиква единствено контузии на своите чеда, като доста от братята и сестрите ще потвърдят тъкмо това.

През 2016 година, когато родителите ѝ умират, мнозина ще си спомнят, че тя не участва на нито едно от погребенията. Докато е на 16 години, нейният другар и предстоящ брачен партньор – Дейвид, отива и я отписва от учебно заведение. Дейвид даже съумява да избяга с нея и да се скрият в Тексас, само че полицията ще ги върне и ще ги спре да се оженят. С благословията на родителите от двете страни, двамата съумяват да сключат брак и да заживеят в Западна Вирджиния. Именно там се ражда и първото дете, което даже не подозира, че всичките нещастия занапред предстоят. За страдание никой не подозира какво ще се случи. Луис стартира постепенно и несъмнено да се трансформира в чудовището, което нейните родители са основали още веднъж.

В това отношение полицията на няколко пъти вижда белезите на децата, както и наличните психични отклонения, които се появяват в тази посока. Съседите ще описват, че са забелязали размазани изпражнения върху фасадата на постройката и леглата. Там всяко едно одеяло е раздрано и разнесено по стаите. Боклуците можели да се открият съвсем на всички места, само че още по-страшното е, че в едно ремарке на куп са нахвърляни телата на котки и кучета. В такива свещени моменти започваме да се замисляме къде е американското гражданско общество, само че явно такива проблеми се срещат на всички места. Никой не се обажда в полицията.

От 13 деца, единствено едно взема решение, че методът на живот не би трябвало да бъде подобен. 17-годишната щерка на Луис съумява да избяга, като скача от един прозорец и бяга през далечната 2018 година Набира 911 и споделя, че желае помощ, тъй като нейните братя и сестри са завързани с вериги за леглото. Полицията открива нещо, което се открива единствено в смелите кошмари. Наричат къщата отвън Лос Анджелис – къща на ужасите. Децата са на възраст сред 2 и 29 години – всяко едно е недохранено и мръсно. Пред полицията признават, че боят е бил постоянно срещана процедура. Непослушните били изпращани в кафези и затваряни като животни. При идването на полицията, двете сестри са пуснати, само че 22-годишният им брат е завързан за друго легло.

Наказанието било такова, тъй като се опитал да открадне храна и се държал неуважително против родителите си. Как се оцелява няколко десетилетия, без да се разбере, че съседът е вманиачен? Родителите излизали единствено през нощта, а на децата е неразрешено да напущат къщата въобще. И тук идва огромната изненада, може би тъкмо тази, която кара мнозина да се замислят дали въобще се познава един човек.

Луис постоянно качвала щастливи фотоси със фамилията си, всички изглеждали толкоз добре и толкоз удовлетворени, че шокът е просто невъобразим. Изненадата е, че нищо в обществената мрежа не е истина, няма причина да е. На фона на тормоз и покруса, децата наподобяват щастливи, облечени добре, ходещи на екскурзии и празнуващи юбилеите на фамилията. Някои от приятелите на откаченото семейство даже са пътували до Лас Вегас за една от церемониите. Всички от фамилията са облечени в едни и същи рокли с вратовръзки и са снимани в църквата.

На фона на това, майката на Дейвид декларира, че цели 5 години не е виждала своите внуци. Едва тогава и съседите си спомнят, че в никакъв случай не са виждали дребни деца в двора. Лекарите по-късно ще потвърдят, че някои от децата в никакъв случай не са излизали на слънце, за тях външният свят остава изцяло незнаен. Адвокатът на обвинените – Иван Трахан, също остава доста комплициран, откакто може да види фотография на щастливо семейство на отмора в Дисниленд. Заради недохранването, огромна част от децата даже не са развили телата си, 11-годишно момиче от семейството има ръце на малко дете. Играчките не са разрешени, само че Луис им разрешава да пишат в дневници, това е единственото развлечение.

През 2011 година семейството публично подава молба за фалит и първото дете остава да учи вкъщи си, като до този миг е бил в 3-и клас. Единствените редки моменти, в които по-големите могат да зърнат външния свят, е когато обикалят за Хелоуин и по-късно на въпросните почивки, през останалото време е домашният арест. Веднъж в пандиза, майката стартира да се оправдава с отношението, което е получила като дете. Според нейната сестра, Луис е била изнасилвана от татко си и като дребна е побързала да се омъжи и да избяга от вкъщи. Други издания считат, че Луис е била продадена на богат педофил от нейната майка, която я употребила за пари, тъкмо това я е предиздвикало да се махна по-бързо.

Луис Турпин и нейният брачен партньор се признават за отговорни по 14 обвинявания на 22 февруари 2019 година Те включват изтезаване и затваряне на деца, застрашаване на живота им и тормоз. Обвинението желае оптималната присъда и я получава, с цел да изпрати ясно известие на всички останали, които си помислят, че може да има наказване за родителите, които губят всякаква връзка с действителността. Признаването за отговорен, освобождава децата от потребността да свидетелстват в съда. Седем от децата са към този момент пълнолетни, само че посещават учебно заведение и се хранят вярно, с цел да могат да се оправдават по-лесно в обществото.

Всички те отхвърлят да се явяват пред камера и се надяват, че ще бъдат надалеч от папараците. Луис се среща с публицисти в пандиза, като изяснява, че децата ѝ липсват, само че те въобще не демонстрират същите усеща, дори в противен случай.  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР