Някои ритейлъри споделиха, че търсенето на смартфоните Galaxy S9 и

...
Някои ритейлъри споделиха, че търсенето на смартфоните Galaxy S9 и
Коментари Харесай

Samsung е разочарован от предварителните продажби на Galaxy S9 и Galaxy S9+

Някои ритейлъри споделиха, че търсенето на смарт телефоните Galaxy S9 и Galaxy S9+, в това число в Съединени американски щати и Германия, е на равнище колкото бе при Galaxy S8 и S8+ преди една година.
В изявление за южнокорейското издание Yonhap News, формалният представител на Samsung Electronics съобщи, че предварителните продажби на телефоните Galaxy S9 и Galaxy S9+ са не по-слаби от продажбите на предходните модели. Но управлението на компанията е разочаровано, тъй като мениджмънтът е очаквал доста по-високо търсене. Не се цитират съответни цифри.



Тази година рекламната акция на смарт телефоните Samsung Galaxy S9 и S9+ бе толкоз нападателна, че можеше да се види на процедура на всички места, а освен в профилираните портали и издания. Редица YouTube блогъри получиха образец от новите флагмани един месец преди формалния анонс. Целта бе мобилните устройства да бъдат тествани и да бъдат оповестени съответните клипове.



Но към този момент търсенето на новите флагмани на Samsung е по-ниско от предстоящото. Потребителите очевидно не се вземат решение да платят високите цени на новите смарт телефони. Да си напомним, че новите телефони костват към и над $1000.

Информацията е на Yonhap News и се отнася за предварителните продажби. Всъщност всичко едвам в този момент стартира и Samsung сигурно ще направи нещо по въпроса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР