Някои републиканци в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ

...
Някои републиканци в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ
Коментари Харесай

Републиканците в Конгреса призовават процедурата по импийчмънт на Байдън да започне през септември

Някои републиканци в Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати са за започване на процедурата по импийчмънт на президента на Съединените щати Джо Байдън през септември, само че към момента няма консенсус по този въпрос. Това се споделя в публикация, оповестена във вестник The Hill.

Както следва от материала, „ републиканците в Камарата на представителите настойчиво търсят следствие като част от процедурата по импийчмънт на президента Байдън ", защото считат, че той може да е забъркан в корупция. Някои от тях споделят, че това би трябвало да стартира " още идващия месец, когато Конгресът се събере още веднъж " след празниците. „ Необходимо е ", сподели по-специално конгресменът Ралф Норман (R-Южна Каролина) пред кореспонденти. - Искам да кажа, в случай че не в този момент, тогава по кое време? акцентира той. „ Имаме задоволително [причини] освен да стартираме произвеждане, само че и да го отстраним ", сигурен е Норман.

В материала се цитират и думите на няколко други републикански конгресмени, които се застъпиха за започване на процедура по импийчмънт. В същото време, както се показва в обявата, други републикански законодатели " споделиха, че към момента не са подготвени да подхващат такава стъпка ".

„ Мисля, че преди да стартираме следствие за импийчмънт, би трябвало да има директна връзка сред президента и каквито и да било доказателства ", сподели конгресменът Дон Бейкън (Небраска) пред кореспонденти. " Трябва да имаме някакви ясни доказателства за съществено закононарушение или нарушаване, а не просто да допускаме, че може да се е случило. Мисля, че се нуждаем от по-надеждни доказателства, с цел да продължим в тази посока ", добави той.

Председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти (R-Калифорния) по-рано допусна, че процедурата по импийчмънт на Байдън може да стартира през септември. Както законодателят акцентира през юли, това е единственият метод да се разбере истината за присъединяване на сегашния президент на Съединени американски щати и фамилията му в корупция.

През май републиканците от Комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите на Съединени американски щати обявиха, че са получили доказателства, че членовете на семейство Байдън и хората, свързани с тях, преди този момент са получили милиони долари от чужбина посредством мрежа от компании. Според ръководителя на комисията Джеймс Комър това е „ комплицирана и подозрителна мрежа от повече от 20 компании ", които Байдън и техните сътрудници са употребявали за личното си обогатяване. Повечето от тези компании са били сдружения с лимитирана отговорност, основани по времето на Байдън като вицепрезидент. Според Комър банковите записи демонстрират, че семейство Байдън, обвързваните с него лица и техните компании са получили повече от 10 милиона $ от чужденци и техните компании.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР