Някои петна и миризми се нуждаят от малко повече от

...
Някои петна и миризми се нуждаят от малко повече от
Коментари Харесай

Как да се отървете от петната от пот върху дрехите

Някои петна и миризми се нуждаят от малко повече от перилен препарат, с цел да бъдат отстранени сполучливо. Вградените следи, като тези под мишниците, могат да оставят след себе си обезцветяване и миризма дълго откакто са били изпрани.

Миризмите в действителност могат да се натрупват върху тъкани, изключително върху ризи. Това постоянно се предизвиква разследване натрупването на дезодорант, телесна миризма и пот. За да разрешите проблемите си с миризмите и жълтите петна, първо би трябвало да разрешите казуса с натрупването.
 Какво разкрива потенето за нас Какво разкрива потенето за нас
Всички знаем, че хората се потят, когато им е горещо или когато са обезпокоени или смутени. По-малко прочут е фактът, че потта всъщнос...

Третирайте с паста за унищожаване на петна

Вземете формула за петна и я смесете с универсална избелваща опция, с цел да създадете паста. След това използвайте четка, с цел да сте сигурни, че сместа е добре обработена в областите с доста натрупвания (като подмишниците и към врата). След това оставете дрехата да кисне в леген с гореща вода за най-малко час.

Избягвайте мощно ароматизираните препарати

Може да е изкушаващо да прикриете миризмата с парфюмиран препарат, само че това би било неточност. Независимо дали става въпрос за облекла за подготовка, или работна блуза, оцетът работи интензивно против “миризливи ” обстановки, а също така има и антибактериални свойства за дезодориране.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР