Някои от големите тенис звезди започнаха да пристигат в Австралия

...
Някои от големите тенис звезди започнаха да пристигат в Австралия
Коментари Харесай

Австралийците бесни на световните тенис звезди

Някои от огромните тенис звезди започнаха да идват в Австралия за идния шампионат Australian Open. Това обаче ядоса хиляди австралийци, които към момента не могат да се приберат в родината си поради множеството рестрикции и анулирани полети от разнообразни точки на света.

За тенис звездите обаче, това не важи. Те и техните екипи употребяват разнообразни чартъри, с цел да дойдат в Австралия за един от най-важните шампионати през сезона.

Близо 37 000 австралийци обаче чакат да им бъде позволено да дебаркират в родината си, а това подклажда в допълнение напрежение.

Една от най-големите международни самолетни компании „ Емиратс” разгласи, че приключва полетите си до Мелбърн, Сидни и Бризбейн.

За да бъдат позволени на територията на Австралия, всеки един тенисист и член на екипа му би трябвало да показа негативен тест за ковид и да бъде настанен в специфичен хотел, където да бъде карантиниран. На тенисистите обаче е разрешено да напущат стаите си и да упражняват до 5 часа дневно.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР