Някои от героите в следващите истории са имали лош късмет,

...
Някои от героите в следващите истории са имали лош късмет,
Коментари Харесай

Те счупиха тъпомера

Някои от героите в идващите истории са имали неприятен шанс, други са образно доказателство за теориите на Дарвин…

Експеримент с случай

Веднъж амбициозна дама психолог от Ню Йорк решила да си направи забавен опит: за задачата наела дърводелец и през всичките 4 часа, в които той работил, не спряла да разяснява работата му и да следи всяко негово деяние. Така желала да ревизира реакциите на елементарния човек към безкрайната взискателност. Добра концепция, само че с печален свършек: нервите на служащия не издържали и най-после той цапардосал психоложката с секира.

 

Винаги залепвайте прилежно пощенските марки

Терорист от Ирак на име Кай Рахайет решил да изпрати колет-бомба, само че позволил една дребна и съдбовна неточност: не залепил вярно всички марки и получил пратката си назад. Непонятно по какъв начин, забравяйки какво има в колета, неразумно го отворил и бомбата се взривила в личния му дом.

 

Фаталната месомелачка

В швейцарски хотел безрзасъден готвач изгубил пръста си, откакто решил да го пъхне в месомелачката. Готвачът, естествено, незабавно повикал осигурителен сътрудник, който решил да направи инспекция на месомелачката, защото компанията считала, че управлението на хотела е невнимателно. Лошата месомелачка обаче лишила и сътрудника от пръста му, а след това молбата на готвача за погашение на застраховката била задоволена.

 

От бодил, та на пирани

Докато се разхождал край крайбрежията на Амазонка, американки екскурзиант бил атакуван от пчели убийци. Решавайки да избяга, той скочил във водите на реката, където гъмжало от пирани. Там и намерил гибелта си.

 

Да ти имаме желанията

В американска болница постъпил младеж със съществено пострадване на главата, провокирано от конфликт с трен. Когато се възстановил, той обяснил на учудените медици, че е желал да ревизира какъв брой близо може  да си държи главата против идващ трен без да се контузи.

 

Хитрият водач

Шофьор от Зимбабве, пренасящ пациенти от една психиатрична клиника към друга, решил да му отпусне края и да пийне едно в локален бар. Добре, само че до момента в който посръбвал в бара, всички пациенти избягали от рейса. За да се измъкне от обстановката, водачът измислил нещо „ гениално “: предложил на чакащи на близката спирка хора да ги закара гратис и когато те се съгласили ги пратил право в… психиатричната клиника. На медицинския личен състав обяснил, че пациентите ще им описват небивали истории, на които не би трябвало да се връзват. Грешката се схванала едвам след три дни.

 Вижте още: Удивителни съвпадения

Използвани изображения: www.freedigitalphotos.net

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР